Lipporannan Kotikatu365-yhteistilakokonaisuus avattiin virallisesti - Lipporanta

toukokuu 8, 2019

Lipporannan Kotikatu365-yhteistilakokonaisuus avattiin virallisesti

Noin puolet monipuolisista Kotikatu365-yhteistiloista valmistui jo aiemmin. Mm. olohuone, leikkihuone, vierashuone ja saunatilat ovat ollut asukkaiden ahkerassa käytössä viime syksystä lähtien. Uusia yhteiskäyttöisiä tiloja ovat Lipporannantien puolelle sijoittuva pääaula eli lobby infotiskeineen ja kahviautomaatteineen, asukaskirjasto sekä seurusteluhuone. Pisteenä iin päällä on asiantuntijoiden suunnittelema kuntosali, joka onkin ollut yksi odotetuimmista tiloista asukkaiden keskuudessa.

Eilisessä kutsuvierastilaisuudessa upeat yhteistilat esiteltiin lähes sadalle vieraalle.  Tilojen avaajana toimi Oulun kaupungingeodeetti Kaija Puhakka, joka kiitti puheenvuorossaan COR Groupia ja Health City Finlandia kauaskatseisuudesta ja uudenlaisen asumismuodon tuomisesta Ouluun.

Health City Finlandin toimitusjohtaja Jari-Pekka Kelhä totesi omassa puheessaan, että Kotikatu365-konseptin osalta matka on vasta alussa. Lipporanta on ensimmäinen asuinalue, jossa konsepti ja sen palvelut toteutuvat, ja niitä kehitetään jatkuvasti edelleen. Asukkaat ovat tässä tärkeässä asemassa eli kehitystyötä tehdään tiiviisti yhteistyössä lipporantalaisten kanssa.

Lipporannan asukkaille oli oma avajaisjuhlansa, jossa heillä oli samalla mahdollisuus tutustua uusiin naapureihin. Kummassakin tilaisuudessa vieraita viihdytti näyttelijä, imitaattori Jukka Puotila monine hauskoine hahmoineen.