Palvelukoordinaattori Anu tukee yhteisöllisyyden syntymistä Lipporannassa - Lipporanta

elokuu 17, 2018

Palvelukoordinaattori Anu tukee yhteisöllisyyden syntymistä Lipporannassa

Kotikatu365 Lipporannan palvelukoordinaattori Anu aloitti työnsä elokuun alussa. Hän toimii palveluoperaattorin puolelta asukkaiden pääyhteyshenkilönä erilaisissa käytännön asioissa ja varmistaa, että lipporantalaiset saavat täyden hyödyn siitä, mitä kaikkea Kotikatu365-konsepti ja sen palvelut voivat heille tarjota.

Vahvan asiakaspalvelu- ja palveluiden laadunvarmistamistaustan omaava Anu on todella innoissaan uudesta työstä. ”Tämä on mahtavaa ihmisläheistä työtä ja koen, että tärkein tehtäväni on aidon yhteisöllisyyden luominen tähän kasvavaan lipporantalaisten joukkoon yhteistyössä asukkaiden kanssa. Siinä asukkaiden itsensä rooli on tietysti yhtä lailla tärkeä ja uskon, että yhdessä teemme tästä ainutlaatuisen yhteisön, jossa kaikilla on mukavaa ja turvallista asua”, Anu kertoo.

Hän ideoi asukkaiden kanssa hyvinvointia tukevia aktiviteetteja ja mukavia yhteisiä tapahtumia. Anun toinen ammatti on liikunnanohjaaja, joten hän pystyy asiantuntijana suunnittelemaan ja vetämään liikuntaan liittyviä aktiviteetteja asukkaille vauvasta vaariin. Anu odottaakin kuntosalin valmistumista yhtä innokkaasti kuin asukkaatkin.

”Monipuolista rentoa yhdessä tekemistä on luvassa – oli se sitten keskusteluhetkiä kahvittelun lomassa, leffailta tai vaikkapa sauvakävelylenkki. Uskon, että asukkaista muodostuu samoista asioista kiinnostuneiden ryhmiä, joiden kanssa tehdään hyvinkin erilaisia asioita.”

Anu on toistaiseksi paikan päällä Lipporannassa maanantaisin klo 14-17 ja torstaisin klo 9-12. Muulloin hänet tavoittaa toimistoajan puitteissa sähköpostitse ja puhelimitse – ja jatkossa myös alueen oman Kotikatu365-palveluportaalin kautta, joka tulee asukkaiden käyttöön lähiviikkoina.