Artikkelit - Lipporanta
elokuu 13, 2019

Lapsiperheen arki sujuu Lipporannassa

Lapsiperheen on helppo asua Lipporannassa. Yhteistilat, kuten leikki- ja vierashuone, toimivat kodin jatkeena ja alueen päiväkoti on iso apu arkeen. Tätä mieltä on 1,5 vuotta alueella asunut huippulentopalloilija Anssi Hakala.

heinäkuu 8, 2019

Elämää Lipporannassa asukkaiden kertomana

Viikonlopun Ilta-Sanomissa julkaistiin laaja reportaasi Lipporannasta. Uudenlaisesta kaupunkiasumisesta kertoivat useat artikkeliin haastatellut Kotikatu365:n asukkaat.

kesäkuu 18, 2019

Yhteistä tekemistä Lipporannassa

Lipporannan ensimmäiset asukkaat, Leena Hautala ja hänen puolisonsa Kari Karp, ovat asuneet alueella jo puolitoista vuotta. He tykkäävät mukavasta yhteisen tekemisen meiningistä, jonka yhteistilat ja palvelut mahdollistavat.

toukokuu 20, 2019

Ei mikään tavallinen taloyhtiön kuntosali

Kotikatu365 Lipporannan kuntosali poikkeaa melkoisesti totutuista taloyhtiöiden punttisaleista. Niin laitteistot, ilmastointi, valaistus kuin sisustuskin on suunniteltu takaamaan asukkaille viihtyisä ja tehokas kuntoilukokemus.

toukokuu 14, 2019

Lipporannan yhteistilojen sisustus luo elämyksiä

Suomen ensimmäisten Kotikatu365-yhteistilojen sisustuksen on suunnitellut Jaana Ekman Visionary Design Partnersilta. Hänen tavoitteenaan oli, että tilat luovat tunteen mukavasta huippuhotellista ja tarjoavat elämyksiä asukkaille.

maaliskuu 27, 2019

Uusi elämänvaihe Lipporannassa

Eläkkeellä oleva opettaja Anna-Liisa Lehtovaara muutti joulukuussa Saarijärveltä lähemmäs tytärtään Ouluun. Hän on kotiutunut hyvin Coronarian senioriasuntoon Lipporantaan ja nauttii osallistumisesta yhteisiin aktiviteetteihin.

helmikuu 28, 2019

Mukavampaa ja rikkaampaa elämää Lipporannassa

Health City Finlandin myyntipäällikkö Jouni Puurunen korostaa, että Kotikatu365-konsepti tuo asukkaille paljon konkreettisia hyötyjä - osa niistä tietää myös rahan säästöä. Puurusen haastattelu tänään Forum24-lehdessä.

helmikuu 26, 2019

Virtuaalikierros Lipporannan yhteistiloissa

Kotikatu365-yhteistilat rakentuvat Lipporannan ytimen kerrostaloihin. Asukkaiden käytössä ovat jo mm. kokous- ja juhlatila, vierashuone, saunatilat, ja lasten leikkitilat. Tervetuloa virtuaalikierrokselle yhteistiloihin!

helmikuu 11, 2019

Arvonta Lipporannan Facebook- ja Instagram-sivuilla

Osallistu 15.2. mennessä arvontaan Facebook- tai Instagram-sivuillamme ja voit voittaa kaksi lippua Jukka Puotilan "PUOti kiinni ja TILA myyntiin" -esitykseen Oulun Madetojan salissa lauantaina 23.2. klo 19.

tammikuu 11, 2019

Kuntoilu on helppoa asukkaiden omassa kuntosalissa

Asukkaiden oma kuntosali on yksi odotetuimmista yhteistiloista Lipporannassa. Viihtyisä, asiantuntijoiden valitsemilla laitteistoilla varustettu kuntosali valmistuu lipporantalaisten käyttöön keväällä.