Artikkelit - Lipporanta
lokakuu 19, 2018

Lipporannan kruunun kolmas talo muuttovalmiina

Tänään luovutetaan asukkaille alueen kolmannen talon eli As Oy Lipporannan Selän huoneistot. Tällä hetkellä kaikkiaan noin ¾ neljän ensimmäisen asuintalon muodostaman kruunun asunnoista on saanut omistajan.

lokakuu 18, 2018

Siian lippouskausi meneillään Oulujokisuistossa

Parhaillaan on meneillään Oulujokisuiston vuotuinen vaellussiian lippoamis- ja mädinhankintakausi, joka päättyy lokakuun lopussa. Lippous on vuosisatojen perinteet omaava kalastustapa.

lokakuu 5, 2018

Lipporannan vierashuone toimii kodin jatkeena

Yhteistilojen yhteydessä sijaitseva vierashuone tuo tarvittaessa lisätilaa. Asukas voi majoittaa oman vieraansa kauniisti sisustettuun vierashuoneeseen yöksi tai pariksi kerrallaan.

syyskuu 28, 2018

Puolet Lipporannan upeista yhteistiloista valmiina

Kotikatu365 Lipporannassa modernia yhteisöllisyyttä tukemassa on laajat ja viihtyisästi sisustetut yhteistilat sekä yhteiskäyttövälineitä. Klikkaa ja kurkkaa videolta, miltä yhteistilat näyttävät.

syyskuu 5, 2018

Asukkaiden olohuone kutsuu viihtymään yhdessä

Lipporannan Kotikatu365-yhteistilojen sydämessä on asukkaiden viihtyisä olohuone, joka muuntuu moneksi. Hyvä elokuva tai jalkapallomatsi on hyvä syy kokoontua, mutta yhtä hyvin tilassa voi käydä lukemassa päivän lehden.

elokuu 23, 2018

Kotikatu365-yhteistilojen avajaiset Lipporannassa

Lipporannassa vietettiin Kotikatu365-yhteistilojen avajaisia keskiviikkona 22.8. Päivän mittaan järjestettiin kolme eri tilaisuutta, joissa kaikissa vieraita hauskutti näyttelijä, imitaattori Jukka Puotila erilaisine hahmoineen.

Lipporannan yhteistilojen rauhallinen aula
elokuu 6, 2018

Lipporannan upeat yhteistilat asukkaiden käyttöön

Upeasti sisustetuista yhteistiloista noin puolet aukesi asukkaille Lipporannan Kosken valmistumisen myötä. Viihtyisä aulatila mukavine sohvaryhmineen vastaanottaa lipporantalaiset heti pääsisäänkäynnin yhteydessä.

Hyvä asuinalue Oulussa on Lipporanta, josta tämä ilmakuva on
heinäkuu 30, 2018

Mikä on hyvä asuinalue Oulussa?

Moni pohtii, mihin Oulussa kannattaa muuttaa. Viimeisimmässä asukastutkimuksessa nousivat esiin asuinalueen rauhallisuus, sijainti lähellä keskustaa ja palveluita sekä luonnonläheisyys ja vesistöjen saavutettavuus.

Uusi asunto odottaa asukkaita Lipporannassa mahtavalla merinäköalalla
heinäkuu 27, 2018

Asukkaat muuttivat Lipporannan Koskeen

Eilen oli As Oy Lipporannan Kosken muuttopäivä ja talon pihalla oli kuhinaa aamusta alkaen. Kurkistus muuttovalmiisiin huoneistoihin paljasti valoisat kodit upeine maisemineen.

heinäkuu 11, 2018

Mitä on yhteisöllinen asuminen?

Modernissa kyläyhteisössä kerrostalokodin yksityisyys yhdistyy mukavaan yhdessäoloon naapureiden kanssa. Yhteistilat mahdollistavat luontevat kohtaamiset ja pihapiiristä löytyy palveluja ja aktiviteetteja kaikille sukupolville.

Asuminen kehittyy palveluksi Kotikatu365 Lipporanta
kesäkuu 28, 2018

Asuminen kehittyy palveluksi

Palveluistuminen etenee monilla elämänalueilla. Tulevaisuuden asumisen asiantuntijan Kimmo Röngän mukaan yhä useampia asumiseen liittyviä osa-alueita voidaan palveluistaa. Röngän haastattelu on julkaistu tänään Forum24-lehdessä.