Artikkelit - Lipporanta
helmikuu 11, 2019

Arvonta Lipporannan Facebook- ja Instagram-sivuilla

Osallistu 15.2. mennessä arvontaan Facebook- tai Instagram-sivuillamme ja voit voittaa kaksi lippua Jukka Puotilan "PUOti kiinni ja TILA myyntiin" -esitykseen Oulun Madetojan salissa lauantaina 23.2. klo 19.

tammikuu 11, 2019

Kuntoilu on helppoa asukkaiden omassa kuntosalissa

Asukkaiden oma kuntosali on yksi odotetuimmista yhteistiloista Lipporannassa. Viihtyisä, asiantuntijoiden valitsemilla laitteistoilla varustettu kuntosali valmistuu lipporantalaisten käyttöön keväällä.

marraskuu 20, 2018

Lipporannan kruunun neljäs sakara sisätyövaiheessa

Lipporannan neljän ensimmäisen kerrostalon muodostaman kruunun rakennustyöt etenevät hyvällä vauhdilla. Vastaava mestari Ilkka Pylväs Rakennusteholta vastaa kruunun neljännen sakaran eli As Oy Lipporannan Lahden rakennustöistä.

lokakuu 19, 2018

Lipporannan kruunun kolmas talo muuttovalmiina

Tänään luovutetaan asukkaille alueen kolmannen talon eli As Oy Lipporannan Selän huoneistot. Tähän mennessä kaikkiaan noin ¾ neljän ensimmäisen asuintalon muodostaman kruunun asunnoista on saanut omistajan.

lokakuu 18, 2018

Siian lippouskausi meneillään Oulujokisuistossa

Parhaillaan on meneillään Oulujokisuiston vuotuinen vaellussiian lippoamis- ja mädinhankintakausi, joka päättyy lokakuun lopussa. Lippous on vuosisatojen perinteet omaava kalastustapa.

lokakuu 5, 2018

Lipporannan vierashuone toimii kodin jatkeena

Yhteistilojen yhteydessä sijaitseva vierashuone tuo tarvittaessa lisätilaa. Asukas voi majoittaa oman vieraansa kauniisti sisustettuun vierashuoneeseen yöksi tai pariksi kerrallaan.

syyskuu 28, 2018

Puolet Lipporannan upeista yhteistiloista valmiina

Kotikatu365 Lipporannassa modernia yhteisöllisyyttä tukemassa on laajat ja viihtyisästi sisustetut yhteistilat sekä yhteiskäyttövälineitä. Klikkaa ja kurkkaa videolta, miltä yhteistilat näyttävät.