Artikkelit - Lipporanta
maaliskuu 27, 2019

Uusi elämänvaihe Lipporannassa

Eläkkeellä oleva opettaja Anna-Liisa Lehtovaara muutti joulukuussa Saarijärveltä lähemmäs tytärtään Ouluun. Hän on kotiutunut hyvin Coronarian senioriasuntoon Lipporantaan ja nauttii osallistumisesta yhteisiin aktiviteetteihin.

helmikuu 28, 2019

Mukavampaa ja rikkaampaa elämää Lipporannassa

Health City Finlandin myyntipäällikkö Jouni Puurunen korostaa, että Kotikatu365-konsepti tuo asukkaille paljon konkreettisia hyötyjä - osa niistä tietää myös rahan säästöä. Puurusen haastattelu tänään Forum24-lehdessä.

helmikuu 26, 2019

Virtuaalikierros Lipporannan yhteistiloissa

Kotikatu365-yhteistilat rakentuvat Lipporannan ytimen kerrostaloihin. Asukkaiden käytössä ovat jo mm. kokous- ja juhlatila, vierashuone, saunatilat, ja lasten leikkitilat. Tervetuloa virtuaalikierrokselle yhteistiloihin!

helmikuu 11, 2019

Arvonta Lipporannan Facebook- ja Instagram-sivuilla

Osallistu 15.2. mennessä arvontaan Facebook- tai Instagram-sivuillamme ja voit voittaa kaksi lippua Jukka Puotilan "PUOti kiinni ja TILA myyntiin" -esitykseen Oulun Madetojan salissa lauantaina 23.2. klo 19.

tammikuu 11, 2019

Kuntoilu on helppoa asukkaiden omassa kuntosalissa

Asukkaiden oma kuntosali on yksi odotetuimmista yhteistiloista Lipporannassa. Viihtyisä, asiantuntijoiden valitsemilla laitteistoilla varustettu kuntosali valmistuu lipporantalaisten käyttöön keväällä.

marraskuu 20, 2018

Lipporannan kruunun neljäs sakara sisätyövaiheessa

Lipporannan neljän ensimmäisen kerrostalon muodostaman kruunun rakennustyöt etenevät hyvällä vauhdilla. Vastaava mestari Ilkka Pylväs Rakennusteholta vastaa kruunun neljännen sakaran eli As Oy Lipporannan Lahden rakennustöistä.

lokakuu 19, 2018

Lipporannan kruunun kolmas talo muuttovalmiina

Tänään luovutetaan asukkaille alueen kolmannen talon eli As Oy Lipporannan Selän huoneistot. Tähän mennessä kaikkiaan noin ¾ neljän ensimmäisen asuintalon muodostaman kruunun asunnoista on saanut omistajan.

lokakuu 18, 2018

Siian lippouskausi meneillään Oulujokisuistossa

Parhaillaan on meneillään Oulujokisuiston vuotuinen vaellussiian lippoamis- ja mädinhankintakausi, joka päättyy lokakuun lopussa. Lippous on vuosisatojen perinteet omaava kalastustapa.