Kotikatu365 - Lipporanta

Yhteiset tilat asunnon jatkeena

Lipporannassa toteutuu ensimmäisenä Suomessa uusi kaupunkiasumisen malli: Kotikatu365-konsepti. Se tarkoittaa, että voit elää yksilöllisesti yhteisössä – nauttien sekä oman kodin rauhasta että mukavasta yhdessäolosta 500 m2:n ylellisesti sisustetuissa yhteistiloissa. Harrastuksiin ja hyvinvointiin sinulla on käytettävissä yhdessä muiden asukkaiden kanssa mm. olohuone, saunatilat, etätyöpiste, lasten leikkihuone, vierashuone ja kuntosali. Klikkaa TÄSTÄ ja tee virtuaalikierros 1. vaiheessa valmistuneissa yhteistiloissa.

Asukkaiden yhteisessä käytössä on myös välineitä, kuten kaupunkiliikkumista helpottavia polkupyöriä ja työkaluja.

Palvelut sujuvampaan arkeen

Lipporanta tarjoaa asukkaille sujuvaa arkea ja hyvää elämää tukevia lähipalveluja omassa asuinympäristössä. Voit koota laajasta palveluvalikoimasta juuri sinua kiinnostavan kokonaisuuden. Asukkaiden saatavissa on kysynnän mukaan mm. kotisiivous-, ruoka-, hyvinvointi- ja liikuntapalveluita. Iäkkäämmille asukkaille on tarjolla kotona asumista helpottavia ratkaisuja.

Kotikatu365-palveluportaali kokoaa palvelut yhteen

Lipporannan lähipalvelut ovat saatavissa helppokäyttöisen Kotikatu365-palveluportaalin kautta.Sitä voit käyttää mm. yhteisten tilojen ja välineiden varaamiseen sekä palvelujen tilaamiseen. Samalla se on työkalu alueen viestintään ja yhteisen toiminnan suunnitteluun.


Seuraavat esittelyt Su 13.10. klo 11:00
Su 13.10. klo 13:00

Aulapalvelu auttaa ja aktivoi yhteistä toimintaa

Lipporannan aulapalvelu on tavoitettavissa Kotikatu365-palveluportaalin kautta ja paikan päällä. Aulapalvelu huolehtii yhteisten tilojen toimivuudesta ja siisteydestä, auttaa palveluiden käytössä ja auttaa tarvittaessa asukkaita  yhteisten tapahtumien järjestämisessä.

Palvelut saatavilla asukkaiden kysynnän mukaan


Ruokapalvelut

Ruokapalvelun kautta voit tilata aterioita, suolaisia tai makeita antimia – joko yhteisissä tiloissa tai kodin rauhassa nautittavaksi.Lastenhoito

Lastenhoitopalvelua on tarjolla asukkaille Lipporannan leikkitilassa.Liikunta

Sinulle on tarjolla liikuntapalveluja ja mahdollisuus myös personal trainerin palveluihin. Palveluja tarjotaan ottaen huomioon asukkaiden eri tasot osaamisessa ja aktiivisuudessa.Kotisiivous

Voit tilata kotisiivousta kertapalveluna tai tehdä jatkuvan sopimuksen alueen palveluntarjoajan kanssa.Harrastukset

Olohuoneessa on luettavissa erilaisia lehtiä. Lipporanta365-palveluportaalin kautta voit helposti itsekin kutsua kokoon harrastusryhmiä yhteistiloissa.Yhteiskäyttöiset liikkumavälineet ja tilat

Myös Lipporanta-polkupyöriä, yhteiskäyttöisen auton tai yhteistiloja voit varata omaan käyttöösi helposti palveluportaalin kautta.


Koti on ihmisen turvasatama