Lipporannasta löytyy sopiva koti jokaiselle. Yllä on vain muutama esimerkki. Klikkaamalla kuvaa, se avautuu suurempana omaan välilehteen. Esitteestä ja hinnastosta näet kaikkien huoneistojen pohjakuvat, ilmansuunnan ja hinnat.

Myynti

Ennakkovaraajana ehdit mukaan suunnittelemaan omaa kotiasi

Lipporannan uudet laadukkaat kodit kutsuvat viihtymään ja viettämään aktiivista kaupunkielämää luonnonläheiselle paikalle, harrastusten ja palvelujen äärelle. Oman kodin lisäksi saat peräti 500 m2:n verran yhteisiä tiloja ja aktiviteetteja omassa pihapiirissä.

Ensimmäinen alueen kerrostaloista, As Oy Lipporannan Virta, valmistui luovutettavaksi asukkaille ennen joulua 2017. Tällä hetkellä varattavissa ovat alueen ytimeen eli ”Kruunuun” rakenteilla olevat muut talot: Lipporannan Koski, Selkä ja Lahti. 8-kerroksisten kerrostalojen asuntojen pinta-alat vaihtelevat 21,5 ja 88 m2:n välillä.

Ota yhteyttä tai jätä yhteystietosi alla, niin olet askeleen lähempänä omaa kotia Lipporannan uuden ajan kaupunginosassa ja pystyt vaikuttamaan mm. asunnon materiaalivalintoihin. Rakentaja pidättää oikeuden kaikkiin suunnitelmamuutoksiin. Esitetyt visualisoinnit ovat taiteilijan näkemyksiä. Lopulliset yksityiskohdat määritellään myyntiasiakirjoissa.

Kiinnostaako tulevaisuuden kaupunkiasuminen?

Lisätietoja saat myynnistämme

Tarmo Lotvonen

Yrittäjä, LKV

Lotvonen Brothers LKV Oy

tarmo@lotvonen.fi

Puh. 050 438 8132

 

Seuraava esittely: su 18.2. klo 11:00–11:30

 

Jukka Poukkula

LKV

Oulun Rakennusteho Oy

Puh. 040 764 9085

myynti@lipporanta.fi

 

Seuraavan esittely: su 18.2. klo 13:00–13:45. Esittely työmaalla. Mahdollisuus tutustua valmiiseen Lipporannan Virtaan os. Lipporannantie 9. Esittelemässä Janne Arola (0400 292 111 / janne.arola@rakennusteho.fi). Tervetuloa!

 

 

Sovi yksityisesittely