Lipporannasta löytyy sopiva koti jokaiselle. Yllä on vain muutama esimerkki. Klikkaamalla kuvaa, se avautuu suurempana omaan välilehteen. Esitteestä ja hinnastosta näet kaikkien huoneistojen pohjakuvat, ilmansuunnan ja hinnat.

Myynti

Ennakkovaraajana ehdit mukaan suunnittelemaan omaa kotiasi

Lipporannan uudet laadukkaat kodit kutsuvat viihtymään ja viettämään aktiivista kaupunkielämää luonnonläheiselle paikalle, harrastusten ja palvelujen äärelle. Oman kodin lisäksi saat peräti 500 m2:n verran yhteisiä tiloja ja aktiviteetteja omassa pihapiirissä.

Juuri nyt varattavissa on alueen ytimeen ”Kruunuun” rakennettavista kerrostaloista As Oy Lipporannan Koski. 8-kerroksiseen kerrostaloon tulee yhteensä 43 tämän päivän vaatimuksien mukaisesti varusteltua 1-4 h huoneistoa. Asuntojen pinta-alat vaihtelevat 21,5 ja 88 m2:n välillä.

Ota yhteyttä tai jätä yhteystietosi alla, niin olet askeleen lähempänä omaa kotia Lipporannan uuden ajan kaupunginosassa ja pystyt vaikuttamaan mm. asunnon materiaalivalintoihin. Rakentaja pidättää oikeuden kaikkiin suunnitelmamuutoksiin. Esitetyt visualisoinnit ovat taiteilijan näkemyksiä. Lopulliset yksityiskohdat määritellään myyntiasiakirjoissa.

Kiinnostaako tulevaisuuden kaupunkiasuminen?

Lisätietoja saat myynnistämme

Tarmo Lotvonen

Yrittäjä, LKV

Lotvonen Brothers LKV Oy

tarmo@lotvonen.fi

Puh. 050 438 8132

 

Seuraava esittely: su 16.11. klo 11:00–11:30

 

Jari Alaiso

LKV

Oulun Rakennusteho Oy

Puh. 0400 292 111

myynti@lipporanta.fi

 

Mahdollisuus tutustua harjakorkeudessa olevaan Lipporannan Virtaan os. Lipporannantie 9. Esittelijänä Minna Kukonlehto (040 507 2309 / minna.kukonlehto@rakennusteho.fi). Tervetuloa!

 

Seuraavan esittely: su 26.11. klo 11:30–12:15

 

Sovi yksityisesittely