Uutta kotia etsivälle – Lipporanta

Ostajana pääset mukaan suunnittelemaan omaa kotiasi

Lipporannan uudet laadukkaat kodit kutsuvat viihtymään ja viettämään aktiivista kaupunkielämää luonnonläheiselle paikalle, harrastusten ja palvelujen äärelle.

Asuntojen pinta-alat vaihtelevat 21,5 ja 88 m2:n välillä. Oman kodin lisäksi saat peräti 500 m2:n verran yhteisiä tiloja ja aktiviteetteja omassa pihapiirissä.

Ota yhteyttä tai jätä yhteystietosi alla, niin olet askeleen lähempänä omaa kotia Lipporannan uuden ajan kaupunginosassa ja pystyt vaikuttamaan mm. asunnon materiaalivalintoihin.

Kotikatu365 -yleisesite

Kohde-esitteet:
Koski esite
Koski hinnasto

Lahti esite
Lahti hinnasto

Selkä esite
Selkä hinnasto

Rakentaja pidättää oikeuden kaikkiin suunnitelmamuutoksiin. Esitetyt visualisoinnit ovat taiteilijan näkemyksiä. Lopulliset yksityiskohdat määritellään myyntiasiakirjoissa.

Nyt myynnissä Lipporannan Kruunun asunnot

Ensimmäisessä vaiheessa Lipporannan ytimeen nousee alueen kruunuksi neljä 8-kerroksista asuintaloa. Niiden alakertoihin sijoittuvat asukkaiden laajat yhteistilat ja palveluntarjoajien liiketilat. Talojen keskelle muodostuu suojaisa sisäpiha.

Ensimmäinen kerrostalo, As Oy Lipporannan Virta, valmistui luovutettavaksi asukkaille ennen joulua 2017. Nyt varattavissa ovat ytimeen rakenteilla olevat muut talot: Lipporannan Koski, Selkä ja Lahti. Kruunun arvioidaan valmistuvan kokonaisuudessaan vuoden 2019 aikana.

Seuraavat esittelyt

Ma 28.5. klo 16:30–17:00

Tarmo Lotvonen
Puh. 050 438 8132
tarmo@lotvonen.fi

Esittely työmaalla. Mahdollisuus tutustua valmiiseen Lipporannan Virtaan os. Lipporannantie 9.

Tervetuloa!

Su 27.5. klo 12:00–12:45

Minna Kukonlehto
Puh. 040 507 2309
minna.kukonlehto@rakennusteho.fi

Esittely Lipporannan Kosken sisustusvaiheen huoneistoissa os. Lipporannantie 9.

Tervetuloa!

Kiinnostaako tulevaisuuden kaupunkiasuminen?

Uutta kotia etsivälle