Ei mikään tavallinen taloyhtiön kuntosali - Lipporanta

toukokuu 20, 2019

Ei mikään tavallinen taloyhtiön kuntosali

Ehkäpä kaikkein odotetuin osa Lipporannan laajoista yhteistiloista on  kuntosali, joka on nyt ollut asukkaiden käytössä jo toista kuukautta. Ihan mistä salista tahansa ei olekaan kysymys.

”Tämä on Suomen paras ja suurin asukkaiden oma kuntosali”, iloitsee Kotikatu365-palvelukoordinaattori Anu Kujala, joka on toiselta ammatiltaan liikunnanohjaaja.

Salissa on kattava valikoima ammattitason laitteita niin kestävyys- kuin lihaskunnon kohentamiseen. Kaikkiaan erilaisia välineitä on kuusitoista – muun muassa juoksumatto, cross trainer sekä iso joukko painopakkalaitteita. Varustusta täydentävät vielä muun muassa käsipainot.

Lipporannan kuntosalin varustuksen ovat suunnitelleet kuntokeskus Liikun asiantuntijat. Myös salin ilmastointiin ja valaistukseen sekä sisustukseen on kiinnitetty paljon huomiota. Väreineen, luontotapetteineen ja teollisuusvalaisimineen se poikkeaa paljon totutuista taloyhtiöiden kuntosaleista. Kuten kaikissa yhteistiloissa, sisustus on designer Jaana Ekmanin käsialaa.

Anu Kujalan mukaan kuntosali on jo nyt asukkaiden ahkerassa käytössä: parhaimmillaan siellä on huhkinut kymmenkunta ihmistä yhtä aikaa.