Jo 150 uutta kotia Lipporannasta on saanut omistajan - Lipporanta

kesäkuu 13, 2018

Jo 150 uutta kotia Lipporannasta on saanut omistajan

Rakenteilla olevan Kotikatu365 Lipporannan asuinalueen ensimmäisen vaiheen huoneistoista jo 2/3 on saanut omistajan. 150 ostettua kotia Lipporannan ytimestä kertoo siitä, että uudenlaiselle kaupunkiasumisen konseptille on kysyntää Oulussa.

Rakennustehon myyntipäällikön Jukka Poukkulan mukaan Kotikatu365-asumis- ja palvelukonsepti yhteistiloineen, yhteiskäyttövälineineen ja lähipalveluineen puhuttelee asunnonostajia – alueen hienon merellisen sijainnin ja modernien huoneistojen rinnalla.

”Niin sinkut kuin nuoremmat ja vanhemmat pariskunnatkin ovat löytäneet Lipporannan tarjoamasta haluamansa kodin. Pienemmät huoneistot ovat olleet kysyttyjä myös asuntosijoittajien keskuudessa”, Poukkula kertoo.

Lipporannan Koski muuttovalmiina heinäkuun lopulla

Ensimmäisessä vaiheessa alueen ytimeen nousee neljän kerrostalon muodostama ”kruunu”. Taloista toisen, As Oy Lipporannan Kosken, rakennustyöt ovat loppusuoralla. Asukkaat pääsevät muuttamaan uusiin koteihinsa heinäkuun lopulla.

Lipporannan Kosken myötä valmistuu myös noin puolet lipporantalaisten yhteistiloista. Olohuone, kokous- ja juhlatila, saunatilat, vierashuone sekä leikki- ja pelitilat lapsille ja nuorille sijoittuvat talon ensimmäiseen kerrokseen sekä osittain välikäytävän varrelle, joka johtaa jo aiemmin valmistuneeseen Lipporannan Virtaan.

Kaikki yhteistilat tulevat asukkaiden käyttöön, kun koko Lipporannan ”kruunu” saadaan valmiiksi vuoden 2019 alkupuolella.